Mariska

en Reins Bouw-Admin

Als bouwondernemer heb je veel ballen in de lucht te houden. Je bedrijfsvoering bestaat niet alleen uit de bouwprojecten, maar ook uit onderzoek en ontwikkeling en natuurlijk de zorg voor je personeel, de administratie en alle facilitaire zaken. Als voormalige eigenaar van een bouwbedrijf ken ik alle facetten van het ondernemerschap en weet ik als geen ander dat het pieken en dalen met zich meebrengt.

De ervaringen met ons eigen bedrijf zet ik nog dagelijks in. Ik spreek de taal van de bouw en ken de dynamiek en ook de dagelijkse hectiek van het bouwproces. Ik kan opdrachtgevers zo ondersteunen met het orde brengen en houden van hun administratieve en personele processen. Ik geniet ervan om aannemers dat uit handen te nemen wat zij nodig hebben om hun bouwprojecten optimaal te kunnen uitvoeren.

Sparringpartner

Naast administratief ondersteuner en managementassistent, ben ik ook een sparringpartner op breed terrein. Zo ben ik op de hoogte van de wet- en regelgeving in de bouw en adviseer ik organisaties over de gevolgen voor hun bedrijfsvoering. Ik begeleid als coördinator en coach ook graag de veranderingen die hiervoor nodig kunnen zijn. Een bijdrage leveren aan een gezond ondernemersklimaat en anderen daarvoor enthousiasmeren, daar krijg ik energie van.

Naast 16 jaar ervaring met administratief, personele zaken en financieel leidinggeven aan ons bouwbedrijf, heb ik de HBO opleiding HRM Personeelsmanagement afgerond en opleidingen van KOB Techniek & Management gevolgd.

Investeren in de administratieve organisatie

Met het voor korte of langere tijd ondersteunen van een aannemer met zijn administratie, personele zaken, debiteurenbeheer of  als sparringpartner wil ik investeren. Investeren in een goed lopende bedrijfsvoering, zodat mijn opdrachtgever na mijn vertrek de werkzaamheden zonder problemen kan overlaten aan zijn medewerkers.

Nieuwsgierig naar Reins Bouw-Admin geworden? Laten we een keer kennismaken.
Bel of mail voor een afspraak